Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
3 jours avant la dégustation
- 300 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 300 g de châtaignes cuites et pelées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1008.9 kJ / 238.3 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 55.4 g
- Yağ
- 0.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 2.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine de campagne
4h 30min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Terrine aux restes de viande
13ωρ. 15 λεπτ.
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Truffes à la crème de whisky
2h 20 min
Crème de marrons
45 Min
Bonbons chocolat viennois
50min
Tielle sétoise
3 Std. 30 Min
Tourteau fromager
50min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
Foie-gras mi-cuit
50 Std.