Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le pain de Gênes
- beurre demi-sel, pour les cercles
- 150 g de sucre en poudre
- 100 g de poudre d'amande
- 3 œufs
- 40 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 10 g de liqueur d'amande, type amaretto (isteğe bağlı)
La mousse au cassis
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de cassis frais
- 70 g de sucre en poudre
- 230 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 70 g de mascarpone, très froid
- 250 g de fruits rouges frais variés
- quelques fleurs comestibles (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2257.5 kJ / 539.9 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 18.3 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 137.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Entremets exotique
24 Std.
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 godz. 30 min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Le vendômois
5 godz.
Mousse surprise
14 Std.
Entremets chocolat, insert framboise
17h
Guirlande givrée à la mirabelle
2h
Tiramisu fraise rhubarbe
2u. 35min