Cihazlar ve Aksesuarlar
南瓜蒸排骨
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
排骨 切段250 克
-
蔭豆豉10 克
-
蔥 切段15 克
-
醬油15 克
-
水 蒸煮用500 克
-
南瓜 去皮切片250 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
13.67 g
Kalori
877 kJ /
209 kcal
Yağ
12.26 g
Lif
1.528 g
Karbonhidrat
10.23 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan