Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g d'eau
- 15 g de sucre
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine et un peu pour fariner
- 40 g de beurre, en morceaux (1 cm) et un peu pour graisser
- 1 ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1140 kJ / 270 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petits pains au lait
2h 5min
Pain toast
16h
Gâteau des rois
1h 55min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain paysan
3 Std.
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Bouillon de légumes en poudre
5h
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Pain sandwich
3 Std.
Tresse bernoise
1h 45 min.
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35 min.