Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de farine de blé type 405 ou 550 et un peu de farine supplémentaire pour fariner la pâte
- 100 g de farine de seigle type 1150
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 340 g d'eau
- 1 ½ - 2 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain d'épeautre et de blé
12h
Pain vaudois à la croix
13 godz. 30 min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 dk
Coquins de Linz
3h 15min
Petits pains au müesli (sucrés)
2 godz.
Pain au vin rouge et aux noix
15 Std. 30 Min
Pain aux graines de lin
1 godz. 30 min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 godz. 50 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 dk
Pain d'épeautre pur
11 Std.
Pain croustillant
1 Std.
Petits pains au lait
2h 5min