Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de farine de blé type 405 ou 550 et un peu de farine supplémentaire pour fariner la pâte
- 100 g de farine de seigle type 1150
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 340 g d'eau
- 1 ½ - 2 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain d'épeautre pur
11 Std.
Pain d’épeautre aux noisettes
2sa 50 dk
Pain complet
4h
Pain d'épeautre et de blé
12h
Pain paysan
3h
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Bouillon de légumes en poudre
5h
Pain sandwich
3h
Pain croustillant
1h
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min