客家牛汶水(鹿湯麡)

客家牛汶水(鹿湯麡)

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

糯米糰
  • 糯米粉
    300 克
  • 1 茶匙
  • (詳見要訣)
    220 - 240 克
  • 少許,刷油用
甜湯
  • 黑糖
    250 克
  • 老薑 切片
    50 克
  • 1200 克
  • 太白粉 先加入1大匙水調成太白粉水
    1 大匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 4.7 g
Kalori 2114 kJ / 505 kcal
Yağ 0.5 g
Lif 0.9 g
Karbonhidrat 121.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...