Cihazlar ve Aksesuarlar
客家牛汶水(鹿湯麡)
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
糯米糰
-
糯米粉300 克
-
糖1 茶匙
-
水 (詳見要訣)220 - 240 克
-
油 少許,刷油用
甜湯
-
黑糖250 克
-
老薑 切片50 克
-
水1200 克
-
太白粉 先加入1大匙水調成太白粉水1 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
4.7 g
Kalori
2114 kJ /
505 kcal
Yağ
0.5 g
Lif
0.9 g
Karbonhidrat
121.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan