Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- ¼ - ½ cdita de ajo en polvo
-
¼
cdita de paprika dulce
veya ¼ cdita de paprika, ahumada y molida - ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 600 g de agua, para pelar
- 800 g de zanahoria, en trozos del mismo tamaño (aprox. 5 cm de ancho)
- 500 g de agua, para hervir
- hierbas finas frescas, para adornar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 19.3 g
- Yağ
- 7.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 293.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gohan
45min
Arroz para sushi
40 dk
Onigirazu (sándwiches de arroz japoneses)
1h 10 min
Ensalada de betabel sobre pan integral con queso panela TM6 (Pelar)
40 dk
Atún casero "de lata"
25 min
Champiñones rellenos de espinaca
40 dk
Tocino y champiñones sofritos TM6
20min
Panquecitos de cereal integral
1h 5min
Estofado de cerdo, verduras y garbanzos con cous-cous
1h
Nigiri sushi
1h
Zanahorias asadas a las finas hierbas (Pelar)
30 min
Ejotes con tomillo Al vacío TM6
1h 10 min