Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- aceite vegetal, para engrasar
- 260 g de agua
- 11 g de levadura seca
- 1 cda de miel de abeja
- 90 g de harina de trigo sarraceno
- 10 g de sal
- 50 g de leche en polvo
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cdita de polvo para hornear
- 50 g de aceite vegetal
- 1 huevo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 487.1 kJ / 116.4 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 457 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de caja sin gluten
2h
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Harina sin gluten para panadería
10 Min
Pan de molde sin gluten
14h
Bolillo sin gluten
2h
Masa madre sin gluten
120 Std.
Pan sin gluten
1h 40min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pizza sin gluten
1 Std.
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min