Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- aceite vegetal, para engrasar
- 260 g de agua
- 11 g de levadura seca
- 1 cda de miel de abeja
- 90 g de harina de trigo sarraceno
- 10 g de sal
- 50 g de leche en polvo
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cdita de polvo para hornear
- 50 g de aceite vegetal
- 1 huevo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 487.1 kJ / 116.4 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 457 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Harina de arroz
5min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Bolillo sin gluten
2 Std.
Chapati sin gluten
30min
Baguette sin gluten
2 Std.
Masa madre sin gluten
120h
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Bisquets sin gluten
1h 30min
Pan alemán sin gluten
3hod.
Harina sin gluten para todo uso
5min
Crepas (sin gluten)
1h 20min