Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pre-fermentación
- 45 g de harina de trigo sarraceno, casero o certificado sin gluten
- 30 g de harina de arroz, casero o certificado sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
Masa
- 500 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
- 20 g de psyllium
- 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- 2 cditas de aceite vegetal, para engrasar
- 1 cda de leche, para cepillar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 514.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crepas (sin gluten)
1 godz. 20 min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Galletitas saladas de hierbas y sésamo
30 min
Harina de arroz
5 min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Huevos de Pascua con confites de chocolate
20min
Bolillo sin gluten
2 godz.
Baguette sin gluten
2 godz.
Leche de coco
5 min
Dulce de leche
50min
Pan sin gluten
1h 40min
Calas de New Orleans (arroz frito)
1 godz.