Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pre-fermentación
- 45 g de harina de trigo sarraceno, casero o certificado sin gluten
- 30 g de harina de arroz, casero o certificado sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
Masa
- 500 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
- 20 g de psyllium
- 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- 2 cditas de aceite vegetal, para engrasar
- 1 cda de leche, para cepillar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 514.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harina sin gluten para pastelería
10 Min
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Galletas de cacahuate con chocolate
50 Min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Leche de coco
5 Min
Masa madre sin gluten
120h
Harina de arroz
5 Min
Pan mediterráneo de romero
1 godz. 55 min
Palomitas acarameladas TM6
45min
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Yogur natural en Varoma
12 godz.