Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pre-fermentación
- 45 g de harina de trigo sarraceno, casero o certificado sin gluten
- 30 g de harina de arroz, casero o certificado sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
Masa
- 500 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
- 20 g de psyllium
- 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- 2 cditas de aceite vegetal, para engrasar
- 1 cda de leche, para cepillar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 514.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leche de coco
5min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Harina de arroz
5min
Pan de papa sin gluten
2hod. 30min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Masa madre sin gluten
120h
Pan brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan alemán sin gluten
3hod.
Harina sin gluten para todo uso
5min
Torta de chocolate y almendras
45 Min
Helado merengado de dulce de leche
4 Std. 20 Min
Baguette sin gluten
1h