Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 claras de huevo
- ¼ cdita de vinagre blanco
- 350 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 1 cda de vinagre blanco
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de azúcar
-
15
g de levadura seca instantánea
veya 40 g de levadura prensada fresca - 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 1029 kJ / 246.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45.9 g
- Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Crepas sin gluten
45 min
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Pan de molde sin gluten
1sa 30 dk
Pan sin gluten
1sa 40 dk
Chapati sin gluten
30 min
Pan de caja sin gluten
2sa
Bizcocho genovés (sin gluten)
1sa 10 dk
Pan exprés sin gluten
1sa
Pizza sin gluten
1sa
Pan de huevo (sin gluten)
1sa 40 dk
Crepas (sin gluten)
1sa 20 dk