Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 claras de huevo
- ¼ cdita de vinagre blanco
- 350 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 1 cda de vinagre blanco
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de azúcar
-
15
g de levadura seca instantánea
veya 40 g de levadura prensada fresca - 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 1029 kJ / 246.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45.9 g
- Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Pan de molde sin gluten
1 godz. 30 min
Pan sin gluten
1h 40min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan de molde sin gluten
14h
Bolillo sin gluten
2h
Pan de caja sin gluten
2h
Chapati sin gluten
30 min
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Pan árabe sin gluten
1 godz. 30 min
Pizza sin gluten
1h
Brownie de chocolate sin gluten
50 min
Pan exprés sin gluten
1h