Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 claras de huevo
- ¼ cdita de vinagre blanco
- 350 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 1 cda de vinagre blanco
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de azúcar
-
15
g de levadura seca instantánea
veya 40 g de levadura prensada fresca - 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 1029 kJ / 246.5 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45.9 g
- Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Scones sin gluten
30 Min
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Bolillo sin gluten
2 Std.
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Chapati sin gluten
30 Min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pizza sin gluten
1 Std.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Pan árabe sin gluten
1 Std. 30 Min