Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 克 絞肉
- 1 茶匙 醬油 ,多備一些調味用
- ½ 茶匙 米酒
- 香油 ,適量
- 380 克 去骨雞腿肉 (約兩塊),切大塊(約5公分)
- 1 茶匙 鹽
- 2 大匙 米酒
- 10 克 蒜頭
- 120 克 洋蔥 (約半顆),切塊
- 200 克 高麗菜 ,切小塊(約2.5公分)
- 1300 克 水
- 1 片 虱目魚
- 30 克 薑 ,切絲
- 50 克 青蔥 ,切蔥花,多備一點
- 10 顆 鵪鶉蛋
- 1 - 2 茶匙 香麻油
- 120 克 米 ,洗淨瀝乾
- 少許 醬油 ,調味用
- 少許 烏醋 ,調味用
- 少許 白胡椒粉 ,調味用
- 少許 香油 ,調味用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2406.7 kJ / 575.8 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Karbonhidrat
- 30.1 g
- Yağ
- 32.9 g
- Doymuş Yağ
- 308.1 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 279.4 mg