Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 克 南瓜 ,去皮切塊(5公分)
- 50 克 杏鮑菇 (約1小條或半大條),切絲
- 1300 克 水
- 1 隻 沙公 (約1斤),泡冰水使其昏睡後,刷洗甲殼(詳見要訣)
- 600 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
- 1 把 九層塔 (約30克)
- 50 克 米酒
- 120 克 米 ,洗淨備用(詳見要訣)
- ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1693.8 kJ / 405.2 kcal
- Protein
- 46.4 g
- Karbonhidrat
- 47.8 g
- Yağ
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 503.6 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 1137.7 mg