Cihazlar ve Aksesuarlar
秋甲鍋-白酒蛤蜊+清蒸大沙公+南瓜杏鮑菇粥
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 人份
Malzemeler
-
南瓜 去皮切塊(5公分)200 克
-
杏鮑菇 (約1小條或半大條),切絲50 克
-
水1300 克
-
沙公 (約1斤),泡冰水使其昏睡後,刷洗甲殼(詳見要訣)1 隻
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨600 克
-
九層塔 (約30克)1 把
-
米酒50 克
-
米 洗淨備用(詳見要訣)120 克
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1137.7 mg
Protein
46.4 g
Kalori
1693.8 kJ /
405.2 kcal
Yağ
6.5 g
Lif
2.1 g
Doymuş Yağ
503.6 g
Karbonhidrat
47.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
蒸鮮海鮮火鍋‧粥
6 Tarif
Tayvan
Tayvan