秋甲鍋-白酒蛤蜊+清蒸大沙公+南瓜杏鮑菇粥

秋甲鍋-白酒蛤蜊+清蒸大沙公+南瓜杏鮑菇粥

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 人份

Malzemeler

  • 南瓜 去皮切塊(5公分)
    200 克
  • 杏鮑菇 (約1小條或半大條),切絲
    50 克
  • 1300 克
  • 沙公 (約1斤),泡冰水使其昏睡後,刷洗甲殼(詳見要訣)
    1 隻
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    600 克
  • 九層塔 (約30克)
    1 把
  • 米酒
    50 克
  • 洗淨備用(詳見要訣)
    120 克
  • 依個人口味調整
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1137.7 mg
Protein 46.4 g
Kalori 1693.8 kJ / 405.2 kcal
Yağ 6.5 g
Lif 2.1 g
Doymuş Yağ 503.6 g
Karbonhidrat 47.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...