Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pelare le patate
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa (media dimensione, vedere consigli)
Purè
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 30 g di burro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1263.7 kJ / 302 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 48.3 g
- Yağ
- 9.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 653.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Vellutata di patate e zucca
50min
Risotto zafferano e speck
35 min
Torta della nonna (TM6)
1 godz. 30 min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 min
Risotto alla zucca
30 min
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1 godz.
Risotto alla carbonara
2h
Purè di patate nature
55 Min