Cihazlar ve Aksesuarlar
Griskinder i rödvin (sous-vide)
Hazırlık 15 dk
Toplam 8sa 45 dk
4 portioner
Malzemeler
-
olivolja20 g
-
rödlök i klyftor200 g
-
morötter i skivor (0,5 cm)120 - 150 g
-
selleristjälk i skivor (0,5 cm)50 - 70 g
-
rödvin80 g
-
salt1 tsk
-
malen peppar½ tsk
-
griskinder (à ca. 150 g)4
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1300 g
-
färsk rosmarin endast bladen2 tsk
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
89 mg
Protein
33 g
Kalori
2505 kJ /
598 kcal
Yağ
48 g
Lif
2.4 g
Doymuş Yağ
19 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ugnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Değerlendirme yok
Beef Wellington med rödvinssås
Değerlendirme yok
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Değerlendirme yok
Kyckling Katsu Curry med ris
Değerlendirme yok
Tacos
25 dk
Satay pad thai med kyckling
Değerlendirme yok
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Değerlendirme yok
Kycklinggyros med tzatziki
30 dk
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1sa 45 dk
Cevapcici med tzatziki
Değerlendirme yok
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Değerlendirme yok
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
2sa 45 dk