Cihazlar ve Aksesuarlar
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
6 portions
Malzemeler
Peeling
-
680 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)680 g
-
water600 g
-
oil (isteğe bağlı) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
219.9 mg
Protein
2.2 g
Kalori
332.1 kJ /
79.4 kcal
Yağ
0.1 g
Lif
1.9 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
18 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sous-vide asparagus with poached eggs
1sa 5 dk
Steamed Button Mushrooms
35 dk
Mushrooms with pistachio butter
35 dk
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2sa
Sous-vide Steak
1sa 30 dk
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2sa
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 dk
Sautéed onions (200-300 g)
10 dk
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2sa
Mixed Mushroom Sauté
30 dk
Steamed prawns or scallops
20 dk
Peeler Mashed Potatoes
35 dk