Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Peeling
-
680
g baby red potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)
veya 680 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip) - 600 g water
- 1 tsp oil (see Tip)
Cooking Potatoes
- ½ tsp salt, to taste
- 850 g water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 332.1 kJ / 79.4 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 0.1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 219.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peeling Ginger
5min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 Std. 5 Min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2h 10min
Slow Cooked Potatoes (TM6) Metric
45min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 Std.
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
45min
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™) Metric
40min
Steamed Peas
20min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Pasta with leek and ajvar
30min
Poached eggs with blade cover
30min