Cihazlar ve Aksesuarlar
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
6 portions
Malzemeler
Peeling
-
680 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)680 g
-
water600 g
-
oil (isteğe bağlı) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
219.9 mg
Protein
2.2 g
Kalori
332.1 kJ /
79.4 kcal
Yağ
0.1 g
Lif
1.9 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
18 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Poached chicken with liquid stock
25 dk
Homemade Chicken Stock
50 dk
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Değerlendirme yok
Stewed prunes
55 dk
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 dk
Caramelised onions (400-500 g)
25 dk
Sautéed onions (200-300 g)
10 dk
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 dk
Light Browning Onions and Garlic
20 dk
Steamed potato frittata
1sa 15 dk
Fish and prawn stock
20 dk
Mushroom cappuccino
25 dk