Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
75
g cennet hurması, kabukları
soyulmuş, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) veya kabukları soyulmuş
yumuşak başka meyveler
(örn. şeftali, kayısı, çilek.) - 50 - 60 g labne, ev yapımı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 921 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates ve Havuç Püresi
45 min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 Min
Tahıllı Meyve Lapası
10 Min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20min
Elma, Ahududu ve Avokado Lapası
20min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 min
Armutlu Yulaf Kreması
10 Min
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50 min
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10 Min
Havuçlu Meyve Lapası
Değerlendirme yok
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 min
Yulaflı Meyve Püresi
20min