Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g langkorrelige rijst
Kruidenmix
- 2 tl zoete paprikapoeder
- 1 ½ tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 2 tl gedroogde oregano
- 1 tl gedroogde basilicum
- ½ tl uien granulaat
- ½ tl knoflook, in korrels
- ½ tl gedroogde tijm
- 80 g uien, gehalveerd
- 50 g selder, in stukken
- 150 g rode paprika, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 600 g gehakte tomaten, uit blik
- 200 g water
Jambalaya
-
200
g chorizo, in stukken (1,5 cm)
veya 200 g gerookte varkensworst, in stukken (1.5 cm) - 300 g kippenborst filet, zonder vel, in blokjes (3 cm)
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 200 g rauwe gepelde scampi's, middelgroot
- 200 g rijpe mango, in stukken (2 cm)
- verse peterselie, als afwerking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1625.1 kJ / 388.4 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Karbonhidrat
- 34.9 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 1221.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50 min
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Karamel varkensvlees
45 min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5óra
Zalmsoufflé
1u.
Lamsstoofpotje
1 godz. 45 min
Kip met amandelen
25min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Arabische kip met couscous
45 min
Viscurry
35 min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min