Cihazlar ve Aksesuarlar
魚子蒸燒賣
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa
20 塊
Malzemeler
-
豬前腿肉 (赤肉),切塊(約2公分)300 克
-
豬背油 (豬板油),切塊120 克
-
蝦仁 開背、去腸泥200 克
-
新鮮香菜根 切段30 克
-
鹽2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
10 克 玉米粉太白粉10 克
-
白胡椒粉2 茶匙
-
香油15 克
-
乾香菇 泡軟,去蒂切塊40 克
-
燒賣皮20 張
-
魚卵 (isteğe bağlı) 少許,裝飾用
-
水500 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 塊
Protein
3.6 g
Kalori
347 kJ /
83 kcal
Yağ
6.9 g
Lif
0.1 g
Karbonhidrat
1.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan