魚子蒸燒賣

魚子蒸燒賣

3.0 1 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa
20 塊

Malzemeler

  • 豬前腿肉 (赤肉),切塊(約2公分)
    300 克
  • 豬背油 (豬板油),切塊
    120 克
  • 蝦仁 開背、去腸泥
    200 克
  • 新鮮香菜根 切段
    30 克
  • 2 茶匙
  • 1 茶匙
  • 太白粉
    10 克
    10 克 玉米粉
  • 白胡椒粉
    2 茶匙
  • 香油
    15 克
  • 乾香菇 泡軟,去蒂切塊
    40 克
  • 燒賣皮
    20 張
  • 魚卵 (isteğe bağlı) 少許,裝飾用
  • 500 克

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 塊

Protein 3.6 g
Kalori 347 kJ / 83 kcal
Yağ 6.9 g
Lif 0.1 g
Karbonhidrat 1.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...