Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 brins de romarin frais
- 2 brins de persil frais
- 80 g de graines de moutarde
- 2 brins de menthe fraîche
- 30 g de graines de cumin
- 20 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1500 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux
- 10 g de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2938 kJ / 702.8 kcal
- Protein
- 84.5 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 35.8 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 627.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6h 45min
Sous-vide magrets de canard
2 godz.
Cholent d'hiver aux légumes et au bœuf
4h 30 min
Fajitas au poulet et aux champignons (TM6)
1h
Chili con carne Cuisson lente
7h
Ravioli aux champignons et à la courge
1h 30 min
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4h 45min
Bœuf mijoté aux champignons
5h 20 min
Bœuf Stroganoff
1h
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2h 25min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 godz. 30 min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min