![Gigot d'agneau sous-vide Gigot d'agneau sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5090a7da5c2a64a9ed517b0b1e60eca1/Derivates/15f1a46b56a6a3933c0ec9428e7a63a80d3338ce.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 brins de romarin frais
- 2 brins de persil frais
- 80 g de graines de moutarde
- 2 brins de menthe fraîche
- 30 g de graines de cumin
- 20 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1500 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux
- 10 g de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2938 kJ / 702.8 kcal
- Protein
- 84.5 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 35.8 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 627.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide cuisses de poulet
1 Std. 30 Min
Œufs de couleur bleu clair
55 Min
Mijoté de bœuf, sauce champignons
4 godz. 10 min
Calamars sous-vide
4 godz. 15 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Rissoler 350 g d'échalotes
Değerlendirme yok
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2h 25min
Viande hachée
35 Min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 min
Orangeade à la fleur d'oranger
2 Std. 20 Min
Cocktail lait de poule
10 min
Œufs de couleur rouge-marron
55 Min