Uyumlu sürümler
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 300 g de filet de bœuf
- ½ tige de citronnelle fraîche
- 2 - 3 feuilles de basilic frais
- 1 - 2 cm de galanga
- 10 - 20 g d'huile végétale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1412 kJ / 339.5 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 126.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide médaillons de veau
1 Std. 55 Min
Sauce soubise
30 min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 godz. 10 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Chutney d'oignon rouge
24 Std.
Bœuf sauce au whisky avec des pommes de terre
2 godz. 40 min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 godz. 30 min
Bœuf Stroganoff
1u.