蝦肉鑲玉環

蝦肉鑲玉環

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
12 個

Malzemeler

  • 白蘿蔔 洗淨去皮切厚片(厚度約2.5公分),切約8-12片
    1 條
  • 生白蝦 去殼留尾巴
    10 - 12 隻
  • 去殼蝦仁 (約15隻)
    180 克
  • 豬絞肉 (詳見要訣)
    100 克
  • 芹菜 切末(約20克)
    2 根
  • 醬油
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 白芝麻油
    ½ 茶匙
  • 600 克
  • 蠔油
    1 大匙
  • 太白粉
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 個

Sodyum 130.7 mg
Protein 3.8 g
Kalori 147.6 kJ / 35.3 kcal
Yağ 1.4 g
Lif 0.5 g
Doymuş Yağ 19.8 g
Karbonhidrat 1.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...