Cihazlar ve Aksesuarlar
蝦肉鑲玉環
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
12 個
Malzemeler
-
白蘿蔔 洗淨去皮切厚片(厚度約2.5公分),切約8-12片1 條
-
生白蝦 去殼留尾巴10 - 12 隻
-
去殼蝦仁 (約15隻)180 克
-
豬絞肉 (詳見要訣)100 克
-
芹菜 切末(約20克)2 根
-
醬油2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
白芝麻油½ 茶匙
-
水600 克
-
蠔油1 大匙
-
太白粉½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 個
Sodyum
130.7 mg
Protein
3.8 g
Kalori
147.6 kJ /
35.3 kcal
Yağ
1.4 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
19.8 g
Karbonhidrat
1.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
點一桌年夜飯
6 Tarif
Tayvan
Tayvan