Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 條 白蘿蔔 ,洗淨去皮切厚片(厚度約2.5公分),切約8-12片
- 10 - 12 隻 生白蝦 ,去殼留尾巴
- 180 克 去殼蝦仁 (約15隻)
- 100 克 豬絞肉 (詳見要訣)
- 2 根 芹菜 ,切末(約20克)
- 2 茶匙 醬油
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 白芝麻油
- 600 克 水
- 1 大匙 蠔油
- ½ 茶匙 太白粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 個
- Kalori
- 147.6 kJ / 35.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 1.9 g
- Yağ
- 1.4 g
- Doymuş Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 130.7 mg