Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 250 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 475 g de farine à tresse
- 50 g de beurre, mou et un peu pour graisser
- 1 œuf
- 30 g de sucre
- 1 ¼ de c. à café de sel
La compote
- 400 g de cerises, dénoyautées surgelées, décongelés
- 50 g de sucre
- 30 g de jus de citron
- ¼ de c. à café de cannelle moulue
Le nappage
- 300 g de lait
- 100 g de crème entière
- 30 g de beurre
- 1 c. à soupe de sucre glace pour le décor
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3084 kJ / 734 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 112 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte flambée au lard
40 min
Pain tessinois
1u. 50min
Mini calzoni
1h 20 min
Focaccia aux oignons
2h 20 min
Pères Noël en pâte
2 Std. 10 Min
Croissants aux noisettes
1 Std. 40 Min
French dressing raffiné
15min
Bretzels
1h 15 min
Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)
35 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Escargots noix-cannelle
2 Std. 10 Min
Focaccia aux tomates
40 min