Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
杏仁醬
- 300 克 無鹽烤杏仁 (詳見要訣)
- 1 小撮 鹽
杏仁奶
- 100 克 生杏仁果 ,浸泡6小時,瀝乾
- 500 克 水
杏仁酥混合物
- 100 克 全麥麵粉
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
蒸蔬菜和組合
- 500 克 水
- 600 克 質地結實的馬鈴薯 ,未削皮,切薄片(1 公分)
- 500 克 白花椰菜,取小朵 (3-4 公分)
- 500 克 青豆 (新鮮或冷凍) ,如使用冷凍需先解凍
- 1 大匙 油 ,塗抹烤盤用
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ½ 茶匙 肉豆蔻粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1775.3 kJ / 424.3 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 49.5 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 13.3 g
- Sodyum
- 941.7 mg