Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
600
g taze ahtapot, sadece bacakları (kalınlık 2-2,5 cm, bk. öneriler)
veya 600 g ahtapot, dondurulmuş, çözdürülmüş, sadece bacakları (kalınlık 2-2,5 cm, bk. öneriler) - 1 yk toz tatlı kırmızı biber
- 60 g zeytinyağı
- ½ - ¾ tk deniz tuzu, damak tadına göre
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 1600 g su (yaklaşık), poşetlerin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- 30 g limon suyu (bk. öneriler)
- 120 g havuç, çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
- 100 g kırmızı soğan, yarıya bölünmüş ve dilimlenmiş (0.5 cm)
- 80 g yeşil biber, çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
- 80 g kırmızı biber, çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)
- 15 g beyaz sirke
- 5 g maydanoz yaprağı, taze
- ¼ - ½ tk deniz tuzu, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1177 kJ / 281 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 594 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırınlanmış Havuç
30min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Değerlendirme yok
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Sabayon Soslu Elma
40 min
Ton Balıklı Ezme
10min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35min
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30min
Bircher Müsli
12h 10min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50 min