
Cihazlar ve Aksesuarlar
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
Hazırlık 30 dk
Toplam 8sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
taze ahtapot sadece bacakları (kalınlık 2-2,5 cm, bk. öneriler)600 g
-
toz tatlı kırmızı biber1 yk
-
zeytinyağı60 g
-
deniz tuzu damak tadına göre½ - ¾ tk
-
diş sarımsak ezilmiş2
-
defne yaprağı, kurutulmuş2
-
su (yaklaşık), poşetlerin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)1600 g
-
limon suyu (bk. öneriler)30 g
-
havuç çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)120 g
-
kırmızı soğan yarıya bölünmüş ve dilimlenmiş (0.5 cm)100 g
-
yeşil biber çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)80 g
-
kırmızı biber çubuk şeklinde kesilmiş (0.5 cm x 5 cm)80 g
-
beyaz sirke15 g
-
maydanoz yaprağı, taze5 g
-
deniz tuzu damak tadına göre¼ - ½ tk
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
281 kcal /
1177 kJ
Protein
25 g
Yağ
17 g
Karbonhidrat
6 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
3 g
Sodyum
594 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48sa 20 dk
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Soğanlı Tarte Flambe
1sa
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 dk
Sebze Suyu
3sa 15 dk
Kırmızı Şaraplı Armut
3sa 20 dk
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Değerlendirme yok
Kaju Fıstığı Ezmesi
50 dk
Glazür
10 dk
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 dk
Fıstık Ezmeli Brownie
40 dk