Cihazlar ve Aksesuarlar
姜黄白花椰菜汤(产后)
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
特级初榨橄榄油20 克
-
京葱 取白色部分,切薄片160 克
-
土豆 去皮,切约3-5厘米块200 克
-
姜黄粉1 茶匙
-
香菜籽粉½ 茶匙
-
孜然粉¼ 茶匙
-
红辣椒粉 (可省略)¼ 茶匙
-
白花椰菜,切小朵500 克
-
鸡肉高汤,自制的 (见要诀)800 克
-
盐 ,调味用(见要诀)¼ 茶匙
-
黑胡椒粉 ,调味用2 小撮
-
黄洋葱 ,切薄片,装饰用100 克
-
生腰果 ,装饰用40 克
-
特级初榨橄榄油 ,煎菜用1 - 2 汤匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
483.1 mg
Protein
11.2 g
Kalori
1357.9 kJ /
324.6 kcal
Yağ
17.4 g
Lif
5.3 g
Doymuş Yağ
3.1 g
Karbonhidrat
33.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
新手妈妈营养餐
14 Tarif
Çin
Çin
Bunları da beğenebilirsiniz...
排骨炖酸菜
40 dk
卤煮火烧
2sa 10 dk
酸菜鸭血炖豆腐
35 dk
羊肉片汤
40 dk
面疙瘩汤
30 dk
萝卜炖牛肉
2sa 25 dk
东北乱炖
50 dk
炒肝
1sa 35 dk
白菜豆腐汤
35 dk
牛肉饺子汤
Değerlendirme yok
火腿鸡豆花
Değerlendirme yok
番茄豆腐鳕鱼
Değerlendirme yok