Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 110 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
veya 1 g di lievito di birra fresco - 80 g di farina di segale
Panini
- 1730 g di acqua (di cui 230 g fredda)
- 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
10
g di malto in polvere
veya 10 g di miele - 75 g di farina di segale + q.b.
- 350 g di farina tipo 2
- 2 - 3 cucchiaini di semi di cumino
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 939 kJ / 233 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Brioches ripiene alle mele
4h
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane veneziano
18h 30min
Rosette di farro
17h 30min
Pane di segale
20h 30 min
Malto d'orzo
51 Std.
Baguette francese (TM6)
5 godz.
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24 Std.
Pane vodese con croce
13 godz. 30 min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 Std. 10 Min