Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 330 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
veya 1 ½ g di lievito di birra fresco - 255 g di farina di segale
Starter
- 170 g di chicchi di segale
- 255 g di acqua
Pane
- 1585 g di acqua (di cui 85 g fredda)
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 255 g di farina di segale + q.b.
- 170 g di farina di farro
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 12102 kJ / 2990 kcal
- Protein
- 86 g
- Karbonhidrat
- 571 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 70.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane ai semi di girasole
22h
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pane alle ciliegie e semi di lino
4h 15 phút
Filone di segale
4h
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2óra 40p
Pan brioche integrale
21h 45min
Pizza alla farina di farro
2h 10min
Presnitz
2h
Pane contadino
19h
Pane semplice
4h
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
3h 35 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h