Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 500 g di farina tipo 0 + q.b. - 20 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 293 kJ / 70 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocco fritto modenese
35 min
Coppia ferrarese
1 godz.
Crescentine modenesi
11 Std.
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Piadina romagnola
15 min
Piadina romagnola
15 min
Pane per hamburger
3 godz. 20 min
Gnocco fritto
1h 5min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Schiacciatina
2hod. 20min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Passatelli
45 Min