Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
- 100 g verse champignons, in plakken
-
75
g witte droge vermout
veya 75 g Madeira-wijn - 100 g melk
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (isteğe bağlı)
- 2 tl graanmosterd
- 1 tl pikante mosterd
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
veya 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
-
2
el crème fraîche
veya 2 el room - 1 volle el maïszetmeel
- 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Hollandaisesaus
15 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Kip met rode paprika
1h 5 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Bloemkool met kaas
55min