Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g uien, in helften gesneden
- 1 teentje knoflook (isteğe bağlı)
- 500 g courgette, in stukken gesneden
- 500 g water
- 1 groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- 1 snuifje gemalen peper, plus extra naar smaak
- 10 g boter, ongezouten
- 40 g smeerkaas (bijv. La vache qui rit®)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 354 kJ / 85 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zachte bloemkoolsoep
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Broccolisoep
15min
Romige aspergesoep
25 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Pompoensoep
35min
Groentensoep
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25 min