Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 teentje knoflook
- 50 g uien, in helften gesneden
- 30 g boter, ongezouten
- 700 g tomaten, in helften gesneden
- 70 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 tl zout
- 1 tl suiker
- 1 tl gedroogde oregano
- 500 g water
- 1 bouillonblokje (voor 0,5 l)
- 100 g room
- 2 - 4 verse basilicumbladeren
- 1 takje verse peterselie, alleen de blaadjes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 790 kJ / 188 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Courgettesoep met munt
35min
Romige courgettensoep
25 min
Romige erwtensoep
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Broccolisoep
15min
Romige aspergesoep
25 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige champignonsoep
20min
Pompoensoep
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-preisoep
40min