Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Adonan Tahu
- 160 g susu almond
- 120 g maizena
- 80 g tepung terigu serbaguna
- 1 sdt bawang putih bubuk
- 1 sdt garam laut halus (fine sea salt)
- ¼ sdt lada hitam bubuk
Saus
- 5 siung bawang putih
- 10 g jahe segar, dikupas, iris bulat-bulat (2 mm)
- 60 g light brown sugar
- 60 g cuka beras
- 60 g sirop agave
- 30 - 50 g sambal pasta Korea (gochujang), sesuai selera
- 30 g ketchup tomat
- 20 g minyak wijen
- 20 g kecap hitam
Nasi dan Brokoli
- 1000 g air
- 1 ½ sdt garam laut
- 300 g beras putih bulir panjang
- 350 g kuntum brokoli (berkisar 1 bonggol)
Tahu
- minyak sayur, untuk menggoreng
- 400 g tahu padat, tekan selama 30 menit (lihat tips) lalu potong dadu (2 cm)
- biji wijen, untuk hiasan
- 2 daun bawang, diiris tipis (5 mm), untuk hiasan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsi
- Kalori
- 3791 kJ / 900 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 135 g
- Yağ
- 24 g