Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 200 g witte wijn
- 100 g sinaasappelsap, vers geperst
- 1 ½ tl zout
- 400 g forelfilet zonder huid
- 200 g diepvriesdoperwten
- 240 g korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 30 g gezouten kappertjes, afgespoeld
- 80 g zwarte olijven, gepit
- 350 g kerstomaten, in helften of kwarten gesneden
- 1 snuifje gemalen zwarte peper (isteğe bağlı)
- 10 g citroensap (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Değerlendirme yok
Ratatouille
40 Min
Mediterraanse gebakjes
Değerlendirme yok
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Pudding met aardbei en peer
Değerlendirme yok
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Değerlendirme yok
Pasta met prei en ajvar
30min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1hod. 15min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min