Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g udang utuh, dibersihkan dan kulit dibuang
- 1 sdt gula
- 2 sdt arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g minyak goreng
- 1 sdt daun teh longjing, kering
- 50 g air panas
- ½ sdt garam
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsi
- Kalori
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g