Terrine de carnes com ginja

Terrine de carnes com ginja

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 9sa 30 dk
10 doses

Malzemeler

  • bacon cortado em fatias
    300 g
  • salsa só as folhas
    3 pés de
  • carne de porco picada
    450 g
  • carne de frango picada
    300 g
  • natas, min. 30% de gordura
    150 g
  • ketchup
    1 c. sopa de
  • brandy
    40 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    1 - 2 pitadas de
  • pistácio s/ casca e c/ sal
    30 g
  • ginja
    40 g
  • peito de pato s/ pele fumado, cortado em fatias (1-2 mm aprox.)
    200 g
  • pimento morrone
    250 g
  • peito de frango s/ pele cortado em fatias (5 mm aprox.)
    200 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 404 mg
Protein 26.7 g
Kalori 1866.2 kJ / 446 kcal
Yağ 34.4 g
Lif 0.9 g
Doymuş Yağ 12.8 g
Karbonhidrat 4.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...