Cihazlar ve Aksesuarlar
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa
8 portions
Malzemeler
Multi-Color Cauliflower
-
red onions quartered10 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water30 oz
Béchamel Sauce
-
Gruyère cheese aged, in pieces6 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
whole milk24 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
-
fresh thyme to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
680 mg
Protein
12 g
Kalori
1393 kJ /
333 kcal
Yağ
24 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
9 g
Karbonhidrat
20 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Steamed Rice
25 dk
Fish Stock
Değerlendirme yok
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40 dk
Basic Pinto Beans
4sa 5 dk
Basic Long Grain Brown Rice
1sa 35 dk
Basic White Long Grain Rice
35 dk
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 dk
Sautéed onions and garlic
10 dk
Basic Black Beans
2sa 35 dk
Cucumber Yogurt Dressing
5 dk
Basic Soup Purée
45 dk
Lemony Green Beans
20 dk