![Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses) Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f5529481-22cf-47f5-bf70-c4c28938af8e/Derivates/364ddada-6ff6-45da-ba97-fc3004194d1a.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Multi-Color Cauliflower
- 10 oz red onions, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 heads cauliflower, mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 30 oz water
Béchamel Sauce
- 6 oz Gruyère cheese, aged, in pieces
- 1 oz unsalted butter
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz all-purpose flour
- 24 oz whole milk
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper
- fresh thyme, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1393 kJ / 333 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 680 mg
Alternatif tarifler
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Steamed Leeks
25 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Southern Coleslaw
Keine Bewertungen
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Grilled Pineapple Salsa
20 min
Creamy Pea Soup
40 min
Steamed Cabbage
25 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Steamed Asparagus
35 min
Steamed Green Beans
30 min