Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Multi-Color Cauliflower
- 10 oz red onions, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 heads cauliflower, mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 30 oz water
Béchamel Sauce
- 6 oz Gruyère cheese, aged, in pieces
- 1 oz unsalted butter
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz all-purpose flour
- 24 oz whole milk
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper
- fresh thyme, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1393 kJ / 333 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 680 mg
Alternatif tarifler
Grated Cheddar Cheese
5 Min
Chunky Guacamole
10 min
Broccoli Stem Slaw
15min
Fish Ceviche
3h 25 min
Cutter Beet Carpaccio
Değerlendirme yok
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
Collard Greens
1h 5min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25 min
Quick Refried Beans
20 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min