Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 2 c. chá de sal
- 250 g feijão-verde redondo cortado em cubos (0,5 cm aprox.)
- 130 g pimento vermelho cortado em cubos (0,5 cm aprox.)
- 130 g beringela cortada em cubos (0,5 cm aprox.)
- 100 g curgete cortada em cubos (0,5 cm aprox.)
- 4 - 5 c. sopa de algas secas
- ½ dente de alho
- 40 g cebola roxa
- 40 g chalota
- 10 g alcaparras em conserva
- 50 g cornichons
- 30 g azeite
- 10 g óleo de sésamo, tostado
- Salsa q.b. picada p/ guarnecer
- Sementes de sésamo q.b. p/ guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 409.3 kJ / 97.8 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 438 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
M'boa com xima - Estufado de folha de abóbora com camarão
50 min
Risoto de presunto Parma com figo
30 min
Doce de abóbora com coco
1h 5 min
Frango com quiabo
40 min
Torta capixaba
1h 30min
Couve à mineira
20min
Leite de coco
30 min
Maionese de alho
15min
Coleslaw
10min
Legumes salteados
10min
Sopa miso (Misoshiru)
15min
Omelete de clara de ovo e coco
45 min