Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinada
- 120 g cebola roxa cortada em pedaços
- 5 g salsa
- 5 g aipo em rama
- 250 g vinho branco
- 25 g brandy
- 25 g vinho do Porto
- 50 g alho-francês cortado às rodelas
- 1 c. chá de folhas de tomilho fresco
- 1 c. chá de folhas de alecrim
- 1 c. chá de alho seco laminado
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 perdizes cortadas em 4 pedaços
Escabeche
- 50 g azeite
- 1 malagueta vermelha s/ sementes
- 1 c. chá de alho seco laminado
- 20 g vinagre balsâmico
- 30 g vinagre de vinho branco
- Salsa picada q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 93 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patê de fígado
25 min
Ovas com alho e malagueta
35min
Ceviche de camarão com tomate
4h
Ensopado de borrego
1u.
Chutney de pera e mostarda
45min
Escabeche de pernil - TM31
10 Std.
Escabeche de pernil - TM5
10 Std.
Borrego à moda de Alpiarça
25 godz.
Peru de Natal Recheado
19 godz.
Salada de ovas
40min
Bisque de marisco
45min
Burras em vinho tinto
12h 55 min