![Cotton soft Japanese cheesecake Cotton soft Japanese cheesecake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/03573359-1847-47c0-9b0d-f176a160bd36/Derivates/5ed31fba-a7e6-420a-923a-2c128f18e2b3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- butter, to grease
- 250 g cream cheese, room temperature, cut into pieces
- 80 g vegetable oil
- 150 g caster sugar
- 120 g milk
- 6 eggs, separated, room temperature
- 40 g freshly squeezed lemon juice
- 60 g cornflour
- boiling water, to bake
- icing sugar, to dust
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1581.3 kJ / 376.5 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 28.8 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 175.7 mg
Alternatif tarifler
Cinnamon buns
3h 5 min
Tangzhong milk bread
2h 45 min
Super Soft Cinnamon Rolls
1j 35 menit
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Rosewater madeleines
30 Min
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15 min
Hazelnut chocolate brioche
2h