Cotton soft Japanese cheesecake
TM6 TM5 TM31

Cotton soft Japanese cheesecake

4.3 (462 değerlendirme)

Malzemeler

  • butter, to grease
  • 250 g cream cheese, room temperature, cut into pieces
  • 80 g vegetable oil
  • 150 g caster sugar
  • 120 g milk
  • 6 eggs, separated, room temperature
  • 40 g freshly squeezed lemon juice
  • 60 g cornflour
  • boiling water, to bake
  • icing sugar, to dust

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1581.3 kJ / 376.5 kcal
Protein
8.7 g
Karbonhidrat
28.8 g
Yağ
26 g
Doymuş Yağ
10 g
Lif
0.2 g
Sodyum
175.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler