Cotton soft Japanese cheesecake

Cotton soft Japanese cheesecake

4.3 530 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 45 dk
8 portions

Malzemeler

  • butter to grease
  • cream cheese room temperature, cut into pieces
    250 g
  • vegetable oil
    80 g
  • caster sugar
    150 g
  • milk
    120 g
  • eggs separated, room temperature
    6
  • freshly squeezed lemon juice
    40 g
  • cornflour
    60 g
  • boiling water to bake
  • icing sugar to dust

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 175.7 mg
Protein 8.7 g
Kalori 1581.3 kJ / 376.5 kcal
Yağ 26 g
Lif 0.2 g
Doymuş Yağ 10 g
Karbonhidrat 28.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...