Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brioche
- 180 g full cream milk
- 60 g white sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 60 g unsalted butter, melted
- 450 g baker's flour
- 1 tsp salt
- 2 eggs, lightly beaten
- 300 g hazelnut chocolate spread (see Tips)
Glaze
- 1 egg yolk
- 15 g full cream milk
- icing sugar, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1141.6 kJ / 271.8 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 36.2 g
- Yağ
- 11.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 164.2 mg
Alternatif tarifler
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Zebra bundt
1 Std. 10 Min
Pretzels
1h 35 min
Brioche buns with cheese
2 Std. 30 Min
Chocolate hot cross buns
2h 40min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Brunch bread
1 Std. 15 Min
Party pretzel bites
1 Std. 20 Min
Pull-apart pizza sun
1 Std. 30 Min
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35 min
Cinnamon buns
3h 5min