Cihazlar ve Aksesuarlar
Chinese-style stir-fried vegetables
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled, to taste1 - 2 cm
-
peanut oil30 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed500 g
-
salt to taste1 pinch
-
oyster sauce or soy sauce1 - 2 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
172.8 mg
Protein
3 g
Kalori
466.1 kJ /
111 kcal
Yağ
7.8 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
5.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Mee Goreng Mamak
15 min
Boiled pasta
20 min
Fried Beehoon
20 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Ginger chicken wings
40 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min