Cihazlar ve Aksesuarlar
Chinese-style stir-fried vegetables
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled, to taste1 - 2 cm
-
peanut oil30 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed500 g
-
salt to taste1 pinch
-
oyster sauce or soy sauce1 - 2 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
172.8 mg
Protein
3 g
Kalori
466.1 kJ /
111 kcal
Yağ
7.8 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
5.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Ginger chicken wings
40 dk
Asparagus and mushroom stir-fry
10 dk
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 dk
Quick prawn stir-fry
20 dk
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 dk
Sambal chilli
35 dk
Quick fix noodles
15 dk
Chao qing cai (Chinese greens)
10 dk
Fried Beehoon
20 dk
Stir fried broccoli with carrot
15 dk
Stir-fry beef bowl
35 dk
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 dk