照燒牛蒡豬肉絲

照燒牛蒡豬肉絲

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 香油
    20 克
  • 蒜頭
    3 顆
  • 柴魚醬油
    2 大匙
  • 米酒
    3 大匙
  • 1 大匙
  • 味醂
    1 大匙
    1 大匙 糖
  • 切絲
    15 克
  • 豬肉絲
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮切絲
    60 克
  • 牛蒡 去皮切絲(詳見要訣)
    200 克
  • 醬油膏
    15 克
  • 白芝麻
    1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 506.6 mg
Protein 12.2 g
Kalori 1018.4 kJ / 243.6 kcal
Yağ 13 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 34.8 g
Karbonhidrat 17 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...