Cihazlar ve Aksesuarlar
照燒牛蒡豬肉絲
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
香油20 克
-
蒜頭3 顆
-
柴魚醬油2 大匙
-
米酒3 大匙
-
水1 大匙
-
1 大匙 糖味醂1 大匙
-
薑 切絲15 克
-
豬肉絲200 克
-
紅蘿蔔 去皮切絲60 克
-
牛蒡 去皮切絲(詳見要訣)200 克
-
醬油膏15 克
-
白芝麻1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
506.6 mg
Protein
12.2 g
Kalori
1018.4 kJ /
243.6 kcal
Yağ
13 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
34.8 g
Karbonhidrat
17 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
入秋養生
10 Tarif
Tayvan
Tayvan