Cihazlar ve Aksesuarlar
鮮蝦干貝佐咖哩柳橙油醋醬
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
柳橙1 顆
-
蒜頭30 克
-
蔥 切段,留一些切蔥花2 支
-
特級初榨橄欖油15 克
-
生明蝦 (鳳尾蝦),開背去腸泥12 隻
-
干貝12 個
-
清酒1 大匙
-
黑胡椒粉少許
-
蘋果醋1 茶匙
-
咖哩粉¼ 茶匙
-
特級初榨橄欖油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
柳橙 洗淨切片1 顆
-
鮭魚卵 (isteğe bağlı)1 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
532.5 mg
Protein
9.5 g
Kalori
613.2 kJ /
146.7 kcal
Yağ
7.9 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
40.6 g
Karbonhidrat
9.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
低GI簡易料理
8 Tarif
Tayvan
Tayvan