Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 Birnen, reif
- 1 Bio-Zitrone
- 500 g Wasser
- 3 Eier (Größe M)
-
Rapsöl zum Einfetten
veya Kokosöl zum Einfetten - 1 Prise Salz
- 150 g Schlagobers
- 75 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Feinkristallzucker
- 10 g Vanillezucker
- 75 g Weichweizengrieß
- 500 g Magertopfen
- 6 - 8 EL Preiselbeerkompott
- 2 EL Mandelblättchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3002 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 630 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Topfenschmarrn
50min
Grießauflauf
1h 30min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Wurzelstrudel mit Räucherforelle und Karottensauce
1h
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min
Milchrahmstrudel
1h 55 min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1h 15min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1h 20min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Zwetschkenröster
1h 30min
Buchteln mit Powidl
2u. 20min