Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caramello liquido
- 300 g di zucchero
- 90 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera all'arancia
- 100 g di zucchero
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di latte
- 5 tuorli
- 50 g di farina tipo 00
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 73.3 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1h
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2h 30min
Pan di Spagna
1h 50min
Crema chiboust
1h
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Crema diplomatica
30min
Bignè alla crema di ricotta
2h 30min
Crema mousseline
1h
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Besciamella (TM6)
15min