Cihazlar ve Aksesuarlar
低脂京葱鸡肉年糕
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
京葱 切段150 克
-
姜 切片5 克
-
杏鲍菇 切4-5厘米条状200 克
-
年糕 切片,再切2×2厘米块150 克
-
葵花籽油15 克
-
生抽 选薄盐生抽15 克
-
辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱5 克
-
鸡胸肉 切1.5×1.5厘米丁200 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
415 mg
Protein
30.3 g
Kalori
1674.7 kJ /
400 kcal
Yağ
10.2 g
Lif
2.9 g
Doymuş Yağ
0.9 g
Karbonhidrat
47.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
三高轻松吃
30 Tarif
Çin
Çin