低脂京葱鸡肉年糕

低脂京葱鸡肉年糕

3.4 5 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
2 人份

Malzemeler

  • 京葱 切段
    150 克
  • 切片
    5 克
  • 杏鲍菇 切4-5厘米条状
    200 克
  • 年糕 切片,再切2×2厘米块
    150 克
  • 葵花籽油
    15 克
  • 生抽 选薄盐生抽
    15 克
  • 辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱
    5 克
  • 鸡胸肉 切1.5×1.5厘米丁
    200 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 415 mg
Protein 30.3 g
Kalori 1674.7 kJ / 400 kcal
Yağ 10.2 g
Lif 2.9 g
Doymuş Yağ 0.9 g
Karbonhidrat 47.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...