Cihazlar ve Aksesuarlar
菜汤年糕
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
3 人份
Malzemeler
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
料酒½ 茶匙
-
油10 克
-
胡萝卜 切丝30 克
-
300 克 青菜, 切小段鸡毛菜 小型,整棵洗净300 克
-
干香菇 泡发后切丝5 朵
-
水600 克
-
年糕 切片,热水浸泡后沥干300 克
-
盐1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
17 g
Kalori
1163 kJ /
278 kcal
Yağ
6.4 g
Lif
4.2 g
Karbonhidrat
41.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
灵感每一刻
167 Tarif
Çin
Çin
饗食弄堂
66 Tarif
Çin
Çin