Cihazlar ve Aksesuarlar
豆瓣粉蒸排骨饭+青菜蛋花汤
Hazırlık 20 dk
Toplam 12sa 40 dk
1 人份
Malzemeler
-
猪肋排 切小块(3厘米),腌制隔夜(见做法1)150 克
-
辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱1 汤匙
-
生抽1 茶匙
-
蚝油1 茶匙
-
番茄酱1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
淀粉1 汤匙
-
长米 (见做法2)50 克
-
20 克 糙米, (见做法2)血糯米 (见做法2)20 克
-
水700 克
-
160 克 卷心菜, 洗净青菜 洗净160 克
-
蛋 在碗内打散1 颗
-
盐 依个人口味调整½ 茶匙
-
胡椒粉 依个人口味调整¼ 茶匙
-
麻油 适量,调味用
-
葱 切葱花1 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
41.5 g
Kalori
3615 kJ /
864 kcal
Yağ
40.8 g
Lif
3.9 g
Karbonhidrat
79.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一人食
16 Tarif
Çin
Çin