Cihazlar ve Aksesuarlar
Kalfszwezerik met lente-uien
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
6 porties
Malzemeler
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Protein
25 g
Kalori
2280 kJ /
545 kcal
Yağ
45 g
Karbonhidrat
10 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Traditionele recepten
47 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Amandelbretzels
Değerlendirme yok
Mango-kokos lekkernij
Değerlendirme yok
Lemon curd
20 dk
Roodbruin gekleurde eieren
Değerlendirme yok
Pindakaas
5 dk
Ossenstaart Shepherd's Pie
Değerlendirme yok
Lams- en Quinoastoofpot
Değerlendirme yok
Sabayon met sinaasappellikeur
15 dk
Slowcooken kalfsstoofpot
2sa 10 dk
Stoofvlees
3sa 10 dk