Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa prévia
- 80 g leite
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- 130 g farinha tipo 65
Massa
- 120 g açúcar
- 1 limão, só a raspa
- 1 laranja, só a raspa
- 60 g leite
- 70 g manteiga à temperatura ambiente
- 2 ovos
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 30 g água de flor de laranjeira (ver alternativa)
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 pitada de sal
Montagem
- 1 ovo batido
- 100 - 150 g fruta cristalizada
- 30 g amêndoa laminada
- 50 g açúcar (humedecido com algumas gotas de água)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 8.03 g
- Karbonhidrat
- 50.72 g
- Yağ
- 7.58 g
- Lif
- 1.87 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrines de rabanete e queijo de cabra fresco
20min
Massa de pão
5 Min
Caipirinha
10min
Bolo-rei
3h 15min
Doce de aproveitamentos
35min
Empada de galinha
2u.
Segredinhos
40min
Sanduíche de gelado de cereja e banana
11 godz. 30 min
Trança
2h 20 min
Regueifa da Páscoa
3h 15min
Fogaça
3h
Cavacas de Resende
1u.